Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Большая демонстрация
03.08.2016

Велика демонстрація

Компанія «Агробудівельний альянс «Астра» спільно з «Агрофірмою «Рогізнянская» 14 липня організували в селі Скибинці Київської області масштабний захід - День поля. Було продемонстровано багато одиниць сільськогосподарської техніки, але основну увагу приділили ґрунтообробній техніці.

Кожен День поля компанії «Астра» складається з двох етапів: пленарної частини в будинку культури та демонстрації техніки в польових умовах.

В ході заходу було продемонстровано наступна техніка відомих зарубіжних брендів: трактор Fendt 936 Vario «G3», лущильник Normandie від Gregoire Besson, оборотний плуг SPMF 7 + 1 від Gregoire Besson, глибокорозпушувач Helikrak від Gregoire Besson, важка дискова борона Kuhne 7.2м, передпосівної культиватор FraKomb, розкидач мінеральних добрив Bogballe M2 Trail, причіпний обприскувач Berthoud Tracker 3200, жатка для прибирання кукурудзи OROS, телескопічний навантажувач Manitou МLT-Х 732 і культиватор Horsch Tiger.

Місцем проведення Дня поля вибрала саме Київську область не випадково. «Астра» є ексклюзивним дилером бренду Fendt в Київській, Вінницькій та Черкаській областях. У цих регіонах тільки «Астра» може офіційно представляти модельний ряд цієї німецької марки.

Багатьох учасників Дня поля цікавили умови покупки техніки. Компанія «Астра» спільно з «ОТП Лізинг» та українським представництвом корпорації AGCO розробили спеціальну програму фінансування для тракторів Fendt.

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход