Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Тренди в енергетиці від ExxonMobil
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Тренды в энергетике от ExxonMobil
14.03.2018

Тренди в енергетиці від ExxonMobil

Щороку ExxonMobil проводить масштабне дослідження всесвітнього енергопостачання та попиту. Ці данні є надзвичайно важливими, адже енергія є основою для сучасного життя. На початку 2018 року компанія назвала основні тенденції та зміни, які будуть визначати майбутнє в галузі енергетики до 2040 року.

1.       Енергетичні потужності сучасної економіки та рівень життя

До 2030 року світовий економічний середній клас збільшиться з 3 до 5 мільярдів. Це зростання буде збігатися з покращенням стандартів життя, в результаті чого буде зростати використання енергії у багатьох країнах, що розвиваються. Люди будуть отримувати більше доступу до автомобілів, електричних пристроїв , кондиціонерів.

2.       Глобальні потреби в енергії зростуть приблизно на 25%

Світовий попит на енергію, збільшиться майже на 25%. Зростання відбудеться в країнах, які не входять в ОЕСР (міжнародна економічна організація розвинутих країн), наприклад, Китай, Індія, де попит, зросте приблизно на 40%, або приблизно на таку ж кількість енергії, яка споживається сьогодні в Америці.

3.       Попит на електроенергію майже вдвічі зростає у країнах, що не є членами ОЕСР

Діяльність людини все більше буде залежати від надійних поставок електроенергії. Глобальний попит на електроенергію буде збільшуватися на 60% протягом 2016-2040 рр. Це призведе майже до подвоєння попиту на електроенергію в країнах, що не є членами ОЕСР.

4.       Видобування альтернативної енергії збільшиться приблизно на 400%

Серед найбільш швидкозростаючих джерел видобування енергії буде сонячна енергія та енергія вітру. До 2040 року загальна частка сонячних та вітрових ресурсів у світовому електропостачанні збільшиться втричі, що дозволить зменшити інтенсивність споживання електроенергії на 30%.

5.       Використання природного газу

Багатство та універсальність природного газу роблять його цінним джерелом енергії для задоволення різноманітних потреб, а також допомагають світу переорієнтуватись на менш енергоємні джерела енергії. Використання природного газу збільшиться більше, ніж будь-яке інше джерело енергії, при цьому близько половини його приросту буде використовуватися для виробництва електроенергії.

6.       Нафта відіграватиме провідну роль у підтримці мобільності сучасного світу

Збільшення електромобілів та покращення ефективності у звичайних двигунах, призведуть до піку використання палива для легкових автомобілів до 2030 року. Але, нафта продовжуватиме відігравати провідну роль через збільшення попиту на комерційний транспорт та розвитком хімічної промисловості.

7.       Декарбонізація світової енергетичної системи прискориться

Оскільки світова економіка зросте майже вдвічі до 2040 року, підвищення енергоефективності та перехід на менш енергоємні джерела енергії сприятимуть скороченню вуглецевої інтенсивності світового ВВП приблизно на 45%.



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход