Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«Ніко Трейдінг» запрошує на NIKO Megapolis Offroad Day
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«Нико Трейдинг» приглашает на NIKO Megapolis Offroad Day
26.09.2016

«Ніко Трейдінг» запрошує на NIKO Megapolis Offroad Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе, який представляє автомобілі Citroеn, Fiat, Ford, Mazda, Mitsubishi, Renault і Suzuki, запрошує в суботу, 1 жовтня, з 11:00 до 17:00, на NIKO Megapolis Offroad Day.

Гості свята разом зі співробітниками Мегаполіса відкриють перший в Україні позашляховий автодром. На новій оффроуд-трасі розташовуються різні перешкоди, що імітують елементи природного бездоріжжя. Всього маршрут налічує 10 спеціальних зон різного рівня складності, проходження якими дозволяє оцінити всі можливості, технічний функціонал і роботу систем повного приводу автомобіля. За попереднім записом гості NIKO Megapolis Offroad Day зможуть випробувати позашляховики і себе за одне під час проходження цього непростого маршруту.

Крім позашляхових тестів Мегаполіс в цей день запропонує випробувати близько 20 автомобілів всіх автобрендів, представлених в Мегаполісі, під час швидкісного тест-драйву на Бориспільському шосе. Також учасники свята зможуть ближче познайомитися з новинками 2016 року - автомобілями Ford Edge, Renault Kadjar, Mitsubishi Pajero Sport і іншими.

Традиційно буде працювати спеціальна зона сервісу, де кожен бажаючий зможе дізнатися всі подробиці про тех. обслуговування автомобіля, спеціальних сервісних акціях, установці ГБО, пропозиціях малярно-рихтувального комплексу «НІКО Техно Мегаполіс» і т.д.

І, звичайно ж, приготована відмінна зона дитячого дозвілля та апетитні частування для всіх, а для найсміливіших - екстримальне дрифт-таксі від «Фізики Руху».

Партнери свята: компанія «Український Лізинговий Фонд», авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», страхова компанія «ВУСО», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil компанія «НІКО Трейдінг», центр безпечного водіння «Фізика Руху», компанія-постачальник охоронних систем « Мега-Ф »та інтернет-партнер Auto.RIA.

Чекаємо вас 1 жовтня, з 11:00 до 17:00 на території «Автомобільного Мегаполіса НІКО».



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход