Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» отримала престижну нагороду «2015 Global Circle of Excellence»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» получила престижную награду «2015 Global Circle of Excellence»
31.05.2016

Компанія «НІКО Трейдінг» отримала престижну нагороду «2015 Global Circle of Excellence»

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, отримала золоту нагороду «2015 Global Circle of Excellence» в номінації «Найкраща технічна / інженерна ініціатива» в регіоні серед країн Європи, Африки та Близького Сходу.

Церемонія нагородження відбулася 26-29 квітня 2016 р в м Ніцца, Франція. Нагороди найкращим дистриб'юторам вручило вище керівництво компанії ExxonMobil в регіоні.

Програма Circle of Excellence є платформою для виявлення кращих учасників глобальної мережі дистриб'юторів ExxonMobil. Мета програми - визнання найвидатніших досягнень в ряді областей, включаючи орієнтованість на зростання, функціональний досвід, уявлення бренду, високий професіоналізм та - найважливіше - чітке дотримання принципів програми.

Директор компанії «НІКО Трейдінг» Валерій Савенко зазначив, що висока ефективність інженерних програм дозволяє нашим партнерам знижувати витрати на обслуговування і експлуатацію обладнання, оптимізувати графіки планово-попереджувальних робіт по його обслуговуванню, що в кінцевому підсумку веде до посилення конкурентоспроможності наших партнерів в своєму бізнесі. Саме тому в «НІКО Трейдінг» прагнуть використовувати передові методи роботи в даному напрямку. Висока оцінка компанії ExxonMobil надихає на результативну роботу весь колектив нашої компанії.

Компанія «НІКО Трейдінг» вже неодноразово була відзначена високими нагородами ExxonMobil:

2008 рік - бронзова нагорода Elite Club (попередня назва програми Circle of Excellence) серед дистриб'юторів України, західної частини Росії і Білорусі, єдиний переможець від України;

2009 рік - золота нагорода Elite Club;

2011 рік - бронзова нагорода Elite Club в своєму кластері (який на момент конкурсу об'єднав Україну та Італію), ставши кращим дистриб'ютором Mobil і Esso в Україні;

2012 рік - бронзова нагорода Elite Club в своєму кластері (який на момент конкурсу об'єднав Україну і Польщу);

2012 рік - золота нагорода в номінації Excellence in Marketing Award, продемонструвавши найвищу ефективність своїх маркетингових програм серед інших дистриб'юторів компанії ExxonMobil в Україні та Польщі;

2014 рік - золота нагорода від Elite Club 2014 Distributor Excellence в номінації Brand and Digital Marketing в регіоні EMEA (країни Європи, Африки та Близького Сходу).

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход