Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» підтримала презентацію книги «Аеропорт» Сергія Лойко в Миколаєві
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» поддержала презентацию книги «Аэропорт» Сергея Лойко в Николаеве
29.10.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» підтримала презентацію книги «Аеропорт» Сергія Лойко в Миколаєві

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, виступила організаційним партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» у концерт-холі «Юність» в Миколаєві.

9 жовтня в миколаївському концерт-холі «Юність» відбулася презентація першого роману Сергія Лойко. Компанія «НІКО Трейдінг» підтримала організацію заходу, виступивши організаційним партнером. Російський журналіст, фотокореспондент шанованих російських і зарубіжних видань, слідом за фотовиставкою «Пекельний аеропорт» привіз в Миколаїв книгу, присвячену «кіборгам» - захисникам Донецького аеропорту.

Приїзд Сергія Лойко викликав ажіотаж серед миколаївців. Початок захjдe був запланований на 18.00, але люди почали збиратися набагато раніше. Вже біля входу в «Юність» зібралося досить велика кількість городян. Тут же можна було придбати книгу і поспілкуватися з деякими з захисників аеропорту.

Всього ж презентацію відвідало кілька сотень миколаївців. Усім хотілося подивитися і послухати російського журналіста, який не побоявся піти проти течії. Сергій Лойко зустрів городян вже на сцені з гітарою в руках. Протягом вечора він чередував читання уривків з книги і музичне виконання антивоєнних пісень.

Презентація розпочалася з хвилини мовчання в пам'ять про тих, хто загинув на полі бою, в цій безжальній війні. Після цього, під пісню групи Океану Ельзи відбувся показ фотографій - ілюстрацій книги, які були зроблені в зоні антитерористичної операції.

Перед початком автор уточнив, що роман, який напевно прочитали лише деякі з присутніх, - це не документальне, а художній твір, тобто авторська вигадка, побудований на реальних фактах.

За його словами, в романі він намагався дослівно передати мовлення своїх героїв. «А коли цитатами передаєш мову героїв, то в ній звучить ненормативна лексика, особливо на війні», - попередив журналіст.

Разом із Сергієм Лойко героями вечора стали військовослужбовці, яких сам противник прозвав «кіборгами» за їх надлюдське мужність. Бійці представляли різні міста і військові підрозділи. Але одним з них був десантник миколаївської 79-ї окремої аеромобільної бригади Сергій Танасов, він же - позивний «Танас». Сергій Лойко визнав, що без нього, можливо, не було б і книги. «Танас» також став одним з головних консультантів автора.

«Кіборгів» зал зустрічав стоячи і під гучні оплески. Замість тривалої промові «Танас» попросив сісти тих, хто не брав участь в реальних боях. На ногах залишилося від сили півтора десятка чоловіків. Очевидно, таким чином він делікатно дав зрозуміти, що переважна більшість городян, на щастя, не уявляє, що таке справжня війна.

По завершенню презентації була оголошена автограф-сесія. Сергій Лойко підписував книгу за книгою. Цікаво, що багато просили підписати для своїх дітей. Автор в таких випадках не втомлювався нагадувати про ненормативну лексику і просив почекати, поки діти не підростуть.

Великі черги за автографом утворилися і до військовослужбовців, які стали прототипами роману. Організатори також повідомили, що миколаївці можуть залишити підписані книги для бібліотек військових частин і госпіталів.

Після автограф-сесії Сергій Лойко зізнався журналістам, що повертатися в зону антитерористичної операції поки не збирається.

- Зараз зона АТО стає більш-менш мирною, я не планую туди повертатися. Але якщо щось там буде погане, звичайно, мені доведеться туди поїхати. У найближчих планах у мене цього немає. Тому що зараз Путлер Сирією займається, а Україну поки начебто залишив у спокої, - пояснив він.

Говорячи про росіян, що підтримують терористичні організації «ДНР-ЛНР» і російську агресію в Україні, Сергій Лойко висловився ще відвертіше:

- Росія хвора важким захворюванням, яке називається «сказом ватки». Ті люди, які хворі, їх вилікувати неможливо. Моя книга в цьому не допоможе, - вважає він.

Що стосується реакції на книгу «Аеропорт» самих військових, то «нарікань», за словами автора, поки не було, хоча і «диких захоплень» він теж не чув. Сергій Лойко додав, що в даний час книга готується до виходу в Польщі, Грузії, Голландії, Фінляндії, Естонії та інших країнах.

Також у відеогалереї доступне відео з презентації.

  
  



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход