Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером випробування оновленого Mitsubishi Outlander
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером испытания обновленного Mitsubishi Outlander
16.10.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером випробування оновленого Mitsubishi Outlander

«НІКО ЦЕНТР КИЇВ», офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, провів виїзний тест-драйв оновленого Mitsubishi Outlander. Новий автомобіль випробувала найавторитетніша і критично налаштована публіка - клієнти компанії. Компанія «НІКО Трейдінг» стала партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1.

У суботу, 3 жовтня, компанія «НІКО ЦЕНТР КИЇВ», офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, закрила сезон виїзних заходів насиченою і веселою презентацією оновленого Mitsubishi Outlander під назвою «Як козаки японців зустрічали».

Гості свята в цей день змогли спочатку відчути себе в ролі почесною зустрічаючої делегації, взявши участь в автопробігу Mitsubishi. А прибувши на місце проведення тест-драйву їли український традиційний коровай, змагалися у силі та спритності під час різноманітних конкурсів, дивилися кендо-шоу у виконанні «справжніх японських самураїв» та багато іншого.

Але, безумовно, найважливішою складовою свята була презентація оновленого Mitsubishi Outlander і тестові позашляхові заїзди. Крім оновленого Outlander, для тест-драйвів були доступні ASX, Pajero Sport і L200. Клієнти компанії, не шкодуючи сил і часу, перевіряли прохідність автомобіля на позашляхової трасі, підкоряючи різні перешкоди, як, наприклад, бічне вивішування. «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» запрошує шанувальників Mitsubishi, які не змогли приїхати в суботу на тест-драйв, записатися на індивідуальні заїзди і переконатися на власному досвіді в перевагах оновленого Mitsubishi Outlander.

«НІКО ЦЕНТР КИЇВ» дякує партнерів заходу за підтримку: страхову компанію «АХА Страхування», лізингову компанію VAB Лізинг, Київську федерацію кендо, компанію «Арман-Тех», офіційного дистриб'ютора мототехніки KTM і компанію «НІКО Трейдінг», офіційного імпортера і дистриб'ютора мастильних матеріалів Mobil.

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.

До нових зустрічей, Ваш НІКО Трейдінг!

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход