Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступить партнером «NIKO Megapolis Drive Day»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступит партнером «NIKO Megapolis Drive Day»
12.05.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступить партнером «NIKO Megapolis Drive Day»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» у суботу 23 травня запрошує на весняний NIKO Megapolis Drive Day. На весняному тест-драйві будуть представлені новинки 2014-2015 роки від брендів Ford, Renault, Citroen, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, в тому числі і електромобілі Mitsubishi. 

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує в суботу 23 травня з 10.00 до 16.00 на захоплюючий весняний NIKO Megapolis Drive Day. Цей захід Мегаполіс проводить традиційно у форматі автомобільного пікніка, на якому гості знайомляться з автомобільними брендами Мегаполісу в режимі тест-драйвів. 

Цього року Мегаполіс пропонує новинки 2014-2015 роки від брендів Ford, Renault, Citroen, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, які можна буде протестувати і відчути справжні емоції від швидкості і драйву. Крім того, NIKO Megapolis Drive Day подарує унікальну можливість провести тест-драйв автомобілів майбутнього - електромобілів Mitsubishi. 

На заході також можна буде ближче познайомитися з комерційною технікою заявлених брендів. Спеціальна експозиція дозволить порівняти моделі, а консультанти дадуть відповідь на всі запитання. 

NIKO Megapolis Drive Day традиційно порадує цілою програмою заходів, в якій передбачені різні конкурси, вікторини та частування. Самих активний учасників чекають подарунки. Заряд драйвовою енергії подарує міжнародний центр водіння FDW «Фізика Руху». Крім яскравого і драйвового шоу від дрифт-експертів, гості зможуть випробувати свою сміливість на «дрифт-таксі». 

Маленьких гостей свята чекає програма від аніматорів, спортивні ігри, батут, солодкі сюрпризи. 

Всіх учасників тест-драйву чекають знижки на купівлю автомобіля. 

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує відчути справжній драйв і отримати свіжий заряд енергії від нового автомобіля! 

Партнери NIKO Megapolis Drive Day: компанія «НІКО Трейдінг» - офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil, міжнародний центр водіння «Фізика Руху», авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України». 

Записатися на тест-драйв можна за телефоном 0 800 30 38 38, на сайті http://goo.gl/7l44DS, а також в автосалонах «Автомобільного Мегаполісу НІКО» на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.


Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход