Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО-Україна» провела NIKO Junior Fest 2014
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО-Украина» провела NIKO Junior Fest 2014
06.06.2014

Компанія «НІКО-Україна» провела NIKO Junior Fest 2014

Компанія «НІКО-Україна», офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, провела щорічне свято дитячої творчості NIKO Junior Fest!

У суботу 31 травня, до Міжнародного дня захисту дітей, компанія «НІКО-Україна» на Подолі, провела, вже ставшим щорічним, свято для дітей і дорослих NIKO Junior Fest.

Традиційно, NIKO Junior Fest - це фестиваль-сюрприз, яких підкорює всіх гостей розмаїттям майстер-класів, розваг і щирої атмосферою дитячого свята. Цього року, на святі маленькі гості змогли проявити свої таланти у танцях, співах у створенні виробів своїми руками, проявити кмітливість у конкурсах, отримати свої перші навички водіння.

Дізнатися тонкощі роботи автомобільних механізмів, побачити як і з чого складається автомобіль, мали можливість усі гості свята, відвідавши екскурсію на СТО.

Для самих юних гостей заходу, компанія «НІКО Трейдінг» - технічний партнер заходу і офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Esso і Mobil, провела тест-драйв на дитячих електромобілях на території дилерського центру.

Солодкий смак NIKO Junior Fest 2014 забезпечив смачний партнер заходу компанія «Nestle».

Партнер заходу, благодійний фонду «Крона» нагадав про тих діток, які потребують допомоги і турботи небайдужих. Всі бажаючі змогли долучитися до благодійної діяльності та ознайомитися з проектами фонду.

Серед дорослих гостей партнер заходу лізингова компанія VAB Лізинг розіграла автонабір і асистентські картки VAB Сервіс, за якими переможці отримують технічну допомогу в дорозі, оплачувану VAB Лізинг: заміна колеса, підвезення палива, підзаряд акумулятора, виклик евакуатора на місце поломки або ДТП, і багато ін. послуг. А для маленьких гостей свята, компанією VAB Лізинг, була організована безпрограшна конкурсна програма, після якої всі діти пішли не тільки з хорошим настроєм, а й з подарунками.

Ми вдячні нашим партнерам за допомогу в організації NIKO Junior Fest 2014: страховій компаніі «AXA Страхування», агентству маркетингових комунікацій «Кориця» і технічному партнеру - компаніі «НІКО Трейдінг».

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход