Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НІКО-Україна» запрошує випробувати оновлений Mitsubishi Outlander на NIKO DRIVE DAY
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО-Украина»  приглашает испытать обновленный Mitsubishi Outlander на NIKO DRIVE DAY
02.06.2014

«НІКО-Україна» запрошує випробувати оновлений Mitsubishi Outlander на NIKO DRIVE DAY

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, презентує оновлену модель Mitsubishi Outlander і проведе виїзний тест-драйв позашляховиків Mitsubishi в форматі NIKO DRIVE DAY.

7 червня з 10.00 до 16.00 в районі яхт-клубу на Оболоні, компанія «НІКО-Україна» проведе презентацію та позашляховий тест-драйв оновленої моделі Mitsubishi Outlander. Оновлений Mitsubishi Outlander має більш яскравий, виразний дизайн, а також значні технічні поліпшення. Кросовер на українському ринку пропонується з двома бензиновими двигунами MIVEC об'ємом 2,0 і 2,4 літра, потужністю 145 і 167 к.с. відповідно. Всі комплектації доступні з автоматичною коробкою передач. Модель оснащена унікальною повнопривідною системою All Wheel Control. Має значний кліренс для кросовера - 215 мм, що, безсумнівно, важливо для наших доріг. Дізнатися детально про модель і переконатися особисто у перевагах автомобіля можливо на NIKO DRIVE DAY.

Крім оновленого Mitsubishi Outlander, всі учасники отримають можливість пілотувати тестовий автомобіль на вибір: ASX, L200, Pajero Sport або ж Pajero Wagon. У рамках заходу пройдуть конкурсні програми, розіграші призів від партнерів заходу та компанії «НІКО-Україна» на Подолі.

Головною інтригою заходу стане «тест-драйв в сліпу». Випробувальна траса майже 3 км, з досить складними ділянками та поворотами, проїхавши яку, потрібно буде визначити, який автомобіль пілотується. Гарантувати безпеку задоволення «тест-драйву в сліпу» будуть партнери нашого заходу школа OffRoad Master 4Х4.

Партнери заходу: страхова компанія «АХА Страхування», лізінгововая компанія VAB Лізинг, школа позашляхового водіння «4х4 School», туристичний оператор «Унікондор» і агентство маркетингових комунікацій «Кориця».

Технічний партнер - компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil.

Отримати більш детальну інформацію, а також зареєструватися на захід можна в компанії «НІКО-Україна» на Подолі за адресою вул. Набережно-Лугова, 4 або за телефоном (044) 205 33 31.



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход