Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НІКО-Україна» запрошує на NIKO Junior Fest 2014
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО-Украина» приглашает на NIKO Junior Fest 2014
28.05.2014

«НІКО-Україна» запрошує на NIKO Junior Fest 2014

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, запрошує дітей та їх батьків відвідати свято дитячої творчості, веселих ігор та гарного настрою - NIKO Junior Fest!

У суботу, 31 травня, з 12:00 до 15:00, на честь Міжнародного дня захисту дітей на території дилерського центру «НІКО-Україна» на Подолі відбудеться традиційне свято для дітей і дорослих - NIKO Junior Fest. У цей день дилерський центр перетворитися на справжній будинок дитячої творчості та захоплюючого навчання.

Кожен маленький гість NIKO Junior Fest зможе розкрити свої таланти і дізнатися багато нового і цікавого під час різних занять і майстер-класів. Наприклад, дітей чекають майстер-класи з танців і виробам, уроки етики, навчальний фільм про те, як працює автомобіль, екскурсія на СТО, еко-майстер клас, під час якого діти дізнаються про те, як важливо дбати про довкілля, і багато іншого. Розважати дітвору буде досвідчена команда аніматорів і педагогів.

Дорослі гості NIKO Junior Fest, крім участі у майстер-класах на території дилерського центру, можуть також випробувати автомобілі Mitsubishi під час тест-драйвів і отримати кваліфіковану консультацію співробітників центру з будь-яких питань, пов'язаних з обслуговуванням і купівлею автомобілів.

І, звичайно ж, всіх гостей свята чекатимуть сюрпризи та подарунки від партнерів заходу: страхової компанії «AXA Страхування», лізингової компанії VAB Лізинг, компанія «Nestle», туроператора «Унікондор», агентства маркетингових комунікацій «Кориця» та благодійного фонду «Крона».

Технічним партнером заходу виступить компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil в Україні.

Місце проведення фестивалю: автосалон «НІКО-Україна» на Подолі

за адресою : м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 4.

Час проведення фестивалю: 31 травня, з 12:00 до 15:00

Отримати більш детальну інформацію, а також зареєструватися на захід можна в компанії «НІКО-Україна» на Подолі за адресою вул. Набережно-Лугова, 4 або за телефоном ( 044 ) 205 33 31



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход