Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
На галузевій виставці HUSUM Wind Fair компанію ExxonMobil представив місцевий дистриб'ютор Team Energie
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
На отраслевой выставке HUSUM Wind Fair компанию ExxonMobil представил местный дистрибьютор Team Energie
14.09.2016

На галузевій виставці HUSUM Wind Fair компанію ExxonMobil представив місцевий дистриб'ютор Team Energie

Компанія Team Energie GmbH & Co. KG, дистриб'ютор ExxonMobil, взяла участь в одному з найбільш значущих заходів - галузевій виставці HUSUM Wind. На виставковому стенді компанії були представлені обидва бренди. Виставка зібрала майже 20 тисяч відвідувачів і запам'яталася всім своєю незвичністю: Team Energie запропонувала створити стенд для двох брендів і звернулася до ExxonMobil за допомогою і порадою про те, як представити продукцію компаній по-різному.

Подання асортиментного портфеля масел для вітрових турбін

Представивши на виставці ряд продуктів для вітроенергетики, таких як Mobil SHC™ Gear 320 WT, компанія отримала допомогу фахівців ExxonMobil на стенді. Team Energie, однією з перших підтримала звернення бренду в рамках кампанії Energy Lives Here («Енергія живе тут»), використовувала на виставці стенд для двох брендів, представляючи індустріальні мастильні матеріали в цьому важливому для економіки і швидко розвивається секторі.

 Захід став майданчиком для зустрічі традиційних відвідувачів подібних виставок - виробників вітрових турбін, представників електромереж і постачальників послуг, де вони змогли ознайомитися з експлуатаційними перевагами продуктів Mobil. На галузевій виставці HUSUM Wind демонструються інноваційні технології, продукція і новітні розробки в області вітроенергетики, пропоновані в Німеччині і на європейських ринках.

Стенд для двох брендів

Team Energie розробляла концепцію стенду для двох брендів в тісній співпраці з ExxonMobil, з якої її пов'язують партнерські відносини. Лайф Тішер (Leif Tischer), директор по маркетингу Team Energie, розповів: «Було здорово працювати в цьому проекті разом з ExxonMobil. Про тісну і взаємовигідному партнерстві між ExxonMobil і Team Energie каже наш десятирічний досвід спільної підготовки і участі в таких виставках, як Anuga FoodTec, EuroTier, Agritechnica, HUSUM і WindEnergy Hamburg».

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход