Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Переваги флагманських трансмісійних масел ExxonMobil для комерційного автотранспорту
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Преимущества флагманских трансмиссионных масел ExxonMobil для коммерческого автотранспорта
23.02.2016

Переваги флагманських трансмісійних масел ExxonMobil для комерційного автотранспорту

У 2015 році ExxonMobil святкує 90-річчя бренду дизельного моторного масла для вантажних автомобілів Mobil Delvac™. Однак моторні масла - не єдиний вид мастильних матеріалів для комерційного автотранспорту, пропонований під маркою Mobil™. Ми виробляємо також трансмісійні масла, що задовольняють підвищеним вимогам до інтервалу заміни і гарантійним умовам. Трансмісія вантажної техніки працює в умовах екстремального тиску і ударних навантажень, тому для неї потрібен мастильний матеріал високої в'язкості з відмінною несучою здатністю. Захист від тертя і зносу, стійкість до теплового та механічного впливу, запобігання іржі і корозії - все це важливі характеристики трансмісійного масла. Нижче наведена інформація про основні якості трансмісійних масел Mobil, про які ви можете розповісти потенційним покупцям, щоб стимулювати продажі продукції для комерційного автотранспорту.

Які основні масла і рідини для трансмісій продаються під маркою Mobil?

Основні синтетичні продукти Mobil для трансмісій:
  1. Mobilube 1 SHC™ 75W-90 - повністю синтетичне високопродуктивне масло, призначене для ручних трансмісій і задніх мостів вантажного автотранспорту.
  2. Mobil™ Delvac Synthetic Gear Oil 75W-90 - повністю синтетичне трансмісійне масло, що захищає деталі трансмісії від термічної деградації і окислення, а також сприяє зниженню зносу і корозії.
  3. Mobil Delvac™ Synthetic ATF - повністю синтетична трансмісійна рідина, рекомендована компанією Allison Transmission (американський виробник автоматичних трансмісій для вантажного транспорту).
У чому полягає бізнес-можливість?

У порівнянні зі звичайними маслами трансмісійні масла Mobil збільшують термін служби передавальних механізмів, підшипників і ущільнювачів; мають високу несучу здатність; сприяють зниженню витрат на обслуговування за рахунок виняткової стійкості до механічного впливу; зменшують знос деталей при запуску завдяки низькотемпературної плинності. Випробування також показали, що вони сприяють економії палива. У недавніх випробуваннях датський перевізник зменшив витрату палива на 3,4% завдяки використанню Mobilube 1 SHC 75W-90 і Mobil Delvac Synthetic Gear Oil 75W-90 в поєднанні з Mobil Delvac 1 LE 5W-30 (замість звичайних мінеральних масел, що використовувалися протягом попередніх восьми місяців)*.

Щоб отримати додаткові відомості про продукти Mobilube 1 SHC 75W-90, Mobil Delvac Synthetic ATF і Mobil Delvac Synthetic Gear Oil 75W-90, зайдіть на сайт www.niko-trading.niko.ua або зверніться до свого менеджера.

* Статистично значуща економія палива спостерігалася при порівнянні мінерального моторного масла AE 15W-40, трансмісійного масла SAE 80W-90 і масла для заднього моста 80W-140 з моторним маслом Mobil Delvac 1 ™ LE 5W-30, трансмісійним маслом Mobilube 1 SHC ™ 75W- 90 і маслом для заднього моста Mobil Delvac SGO ™ 75W-90. Випробування проводилися на вантажних автомобілях Scania. Середня економія склала 3,4% при русі по шосе. У випадках, коли зміна умов проведення випробувань статистично значимо впливало на показник економії палива, застосовувалися поправочні коефіцієнти.

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход