Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» - партнер «Клуба супергероев НИКО»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» - партнер «Клуба супергероев НИКО»
29.12.2015

Компанія «НІКО Трейдинг» - партнер «Клубу супергероїв НІКО»

Компанія «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» разом зі своїми клієнтами та партнерами відкрила сезон новорічних свят барвистим сімейним заходом «Клуб супергероїв НІКО» і подарувала всім гостям заряд гарного настрою і кілька годин абсолютної безтурботності.

Компанія «НІКО ЦЕНТР КИЇВ», офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, у суботу, 19 грудня, провела свято для дітей і батьків на честь Дня Святого Миколая.

Гості брали участь у веселих конкурсах, пізнавальних майстер-класах, отримували подарунки від дилерського центру та партнерів заходу. Гостей розважали аніматори з надздібностями - Супермен, Бетмен, Людина-Павук, Жінка-Кішка, Черепашки Ніндзя.

Кожна дитина отримала посвідчення супергероя «НІКО ЦЕНТР КИЇВ», за кращі костюми були розіграні подарунки від компанії «НІКО Трейдінг», офіційного імпортера і дистриб'ютора мастильних матеріалів Mobil™. Діти дізналися багато нового з майстер-класу по цікавій хімії, своїми руками зробили новорічну ялинку і прикраси для неї, могли прикрасити себе за допомогою аква-гріму та малюнків хною. Серед дорослих гостей були розіграні подарунки від Ювелірного дому Заріна, VAB Leasing, Line-X, AXA Страхування. Також клієнти, які найдовше з «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» отримали привітання та сертифікати Супергероя «НІКО ЦЕНТР КИЇВ».

На цьому святі «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» довів, що в кожній людині є супергерой і надздібності, головне, правильно їх застосовувати!

«НІКО ЦЕНТР КИЇВ» дякує всім партнерам за участь: Ювелірний дім Заріна, VAB Leasing, Line-X, AXA Страхування, «НІКО Трейдінг».

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход