Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнёром презентации книги Сергея Лойко «Аэропорт» в Одессе
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнёром презентации книги Сергея Лойко «Аэропорт» в Одессе
30.10.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» в Одесі

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, виступила організаційним партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» у коворкінгу «Термінал 42» в Одесі.

10 жовтня, в коворкінгу «Термінал 42» відбулася довгоочікувана презентація роману «Аеропорт», створеного відомим російським американцем, фотокореспондентом, журналістом і письменником Сергієм Лойко. Компанія «НІКО Трейдінг» підтримала організацію заходу, виступивши організаційним партнером.

Все вірно, саме створеного. Адже при написанні книги, автор закидав невід не стільки в свою уяву, скільки спирався на спогади про час, проведений їм в обложеному аеропорту Донецька, на розповіді, уточнення та допомогу «кіборгів», солдатів і офіцерів, які пройшли крізь вируючі кривавої піною «котли» та інші гарячі точки російсько-української війни. А Сергій Лойко переконаний, що історики наречуть військовий конфлікт на сході України саме російсько-української війною.

Цікаво стало ще на вулиці. Війна триває ось уже півтора року, і зараз навіть встановилося крихке, але все-таки перемир'я. Тим не менше, люди у військовій формі так і не стали для одеситів чимось звичним. Тому побачити перед входом в «Термінал 42» вкрай впізнаваних по незліченних постам в Facebook і новинним зведеннями «кіборгів» (чого вартий лише один Олександр Черкаський, позивний «Ашер», з його видатної бородою »), було дуже хвилююче.

Сам простір коворкінгу організатори заходу умовно розділили на дві частини: одна представляла собою виставку фотографій Сергія Лойко, зроблених ним під час відрядження в зону АТО, а друга - безпосередньо зал, в якому і мала відбутися презентація.

Прямо при вході можна було придбати як сам роман, так і диски відомого актора Олексія Горбунова, який приймає безпосередню участь у проекті «Аеропорт» і вибраного автором на роль майбутнього голосу аудіоверсії книги.

Після короткої прес-конференції для ЗМІ стартувала основна подія вечора - презентація «Аеропорту». І це була не банальна балаканина в невимушеній обстановці про те, як, та чому, так навіщо і для кого автор створював свою книгу, а скоріше драматична театральна постановка: з зав'язкою, перипетіями, кульмінацією, розв'язкою і, звичайно ж, музикою. Сергій Лойко і Олексій Горбунов по черзі читали уривки з роману і, акомпануючи собі на гітарі, виконували пісні.

Численна публіка, кілька холодна або може просто збентежена відвертістю розповіді і абсолютно не стикується з нашою повсякденною реальністю набором емоцій, викликаних читанням, під кінець заходу аплодувала стоячи. Абсолютно щиро. Намагаючись кожним ударом однієї долоні об іншу висловити відразу і гордість за всіх живих і мертвих українських бійців, і вдячність за їх мужність, і радість за те, що нам не довелося пережити всіх жахів війни.

Ну і звичайно ж, будь-який бажаючий міг отримати автограф письменника.

Також кожен міг приєднатися до акції і придбати примірник для наших поранених героїв, які проходять лікування в Одеському госпіталі, деякі з них були присутні на презентації.

Закінчити хочеться фразою Сергія Лойко: «У донецькому аеропорту Україна зазнала тактична поразка, але здобула велику стратегічну перемогу ...»

  


Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход