Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» получила престижную награду Elite Club 2014 Distributor Excellence
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг»  получила  престижную награду Elite Club 2014 Distributor Excellence
02.06.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» отримала престижну нагороду Elite Club 2014 Distributor Excellence.

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, стала призером у змаганні Elite Club 2014 Distributor Excellence, отримавши високу нагороду в номінації Brand and Digital Marketing. 

Компанія «НІКО Трейдінг» отримала найвищу нагороду від Elite Club 2014 Distributor Excellence в номінації Brand and Digital Marketing у своєму регіоні (країни Європи, Африки та Близького Сходу). Програма ExxonMobil Elite Club була створена для оцінки та нагородження дистриб'юторів компанії ExxonMobil. Переможці цього елітного змагання визначаються компетентним журі з усіх презентацій, наданих дистриб'юторами з усіх регіонів, з урахуванням спеціальних критеріїв і високих стандартів ведення бізнесу. Церемонія нагородження проходила 21-24 квітня 2015 в Андалузії, Іспанія. 

Директор компанії «НІКО Трейдінг» Валерій Савенко зазначив, що висока нагорода престижного Elite Club є визнанням успішною, результативною роботи компанії. Висока ефективність маркетингових програм впливає на обсяги продажів, саме тому в «НІКО Трейдінг» прагнуть використовувати передові методи роботи в маркетингу. Висока оцінка компетентних фахівців міжнародного рівня надихає на результативну роботу весь колектив компанії. 

Компанія «НІКО Трейдінг» вже неодноразово була відзначена високими нагородами Elite Club починаючи з 2008 року: 
2008 рік - бронзова нагорода Elite Club серед дистриб'юторів України, західної частини Росії та Білорусії, єдиний переможець від України; 
2009 рік - золота нагорода Elite Club; 
2011 рік - бронзова нагорода Elite Club в своєму кластері (який на момент конкурсу об'єднав Україну та Італію), ставши кращим дистриб'ютором Mobil і Esso в Україні. 
2012 рік - бронзова нагорода Elite Club в своєму кластері (який на момент конкурсу об'єднав Україну і Польщу); 
2012 рік - золота нагорода в номінації Excellence in Marketing Award, продемонструвавши найвищу ефективність своїх маркетингових програм серед інших дистриб'юторів компанії ExxonMobil в Україні та Польщі. 

Детальніше про діяльність компанії, а також про продукцію ExxonMobil в Україні читайте на нашому сайті http://www.niko-trading.niko.ua і сторінці сторінка компанії facebook https://goo.gl/gZalwx.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход