Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером «NIKO Megapolis Drive Day»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером «NIKO Megapolis Drive Day»
26.05.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером «NIKO Megapolis Drive Day»

Представлені на весняному тест-драйві новинки 2014-2015 роки від брендів Ford, Renault, Citroеn, Mazda, Suzuki, Mitsubishi продемонстрували автолюбителям свої кращі характеристики в дії. 

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе 23 травня провів захоплюючий весняний «NIKO Megapolis Drive Day». Яскравий, теплий, сонячний, автомобільний день подарував масу вражень всім учасникам заходу. Гості знайомилися з моделями кращих автомобільних брендів в режимі тест-драйвів, задавали питання консультантам, у невимушеній обстановці змогли відпочити, перекусити і прийняти участь в розіграшах. 

Представлені «Автомобільним Мегаполісом НІКО» електромобілі від бренду Mitsubishi викликали жвавий інтерес автолюбителів, а тест-драйви цих авто показали їхні можливості на трасі. 

Експозиція комерційної техніки продемонструвала сучасні авто для бізнесу: технічні можливості, дизайнерські рішення від різних брендів. 

Обриси горизонту можливостей драйву показав міжнародний центр водіння FDW «Фізика Руху». Крім яскравого і драйвового шоу від дрифт-експертів, партнери люб'язно представили послугу «дрифт-таксі» та бажаючі, скориставшись нею, змогли випробувати свою сміливість. 

Майбутніх автомобілістів, наших дорогих гостей маленького віку розважав гурт аніматорів з різними програмами: для найактивніших батут, хокей та ігри, для творчих натур - малювання та аквагрим, для ласунів - повітряна вата і морозиво. 

Переможці конкурсів та вікторин отримали приємні призи від «Автомобільного Мегаполісу НІКО» та партнерів: компанії «НІКО Трейдінг» - офіційного імпортера і дистриб'ютора мастильних матеріалів Mobil, міжнародного центру водіння «Фізика Руху», авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України». 

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook

Також у відеогалереї і на нашій сторінці у facebook доступне відео з Drift-шоу.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход