Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НИКО Трейдинг» выступит партнером NIKO OFFROAD & FISHING DAY!
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО Трейдинг» выступит партнером NIKO OFFROAD & FISHING DAY!
22.04.2015

«НІКО Трейдінг» виступить партнером NIKO OFFROAD & FISHING DAY!

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil, запрошує своїх клієнтів і партнерів на «NIKO OFFROAD & FISHING DAY!». 

Компанія «НІКО ЦЕНТР КИЇВ», офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, відкриває сезон 4x4 сімейним святом «NIKO OFFROAD & FISHING DAY». Захід відбудеться 25 квітня на Дніпровському затоці на Оболоні. 

НІКО ЦЕНТР КИЇВ відкриває сезон внедорожья, і традиційно, підготував для своїх клієнтів, партнерів і просто старих друзів, свято «NIKO OFFROAD & FISHING DAY», який пройде на свіжому повітрі, в режимі тест-драйву повнопривідних моделей Mitsubishi. На заході були кожен гість зможе спробувати себе в різних активностях. 

Весняне свято позашляховиків і справжньої рибальської юшки NIKKO OFFROAD & FISHING DAY відбудеться в суботу, 25 квітня, в районі затоки Дніпровського на Оболоні. Для тестування автомобілів підготовлені спеціальні траси, на яких можна перевірити всі технічні можливості та переваги позашляхових моделей Mitsubishi. Крім цього, в рамках фестивалю ви зможете поспілкуватися з фахівцями НІКО ЦЕНТР КИЇВ на теми автомобільного сервісу, гарантійного обслуговування, позашляхового водіння, додаткового обладнання, лізингу, страхування і кредитування. 

Для любителів весняної риболовлі організатори підготували невелике змагання, переможця та призерів якого чекають цінні призи та незабутні емоції! У розважальній програмі NIKO OFFROAD & FISHING DAY заплановані вікторини та конкурси, захоплюючі майстер-класи, для любителів швидкої їзди пройде мотокрос-шоу! Традиційно, найбільш активні учасники заходу будуть відзначені подарунками. 

Для маленьких гостей передбачені цікаві майстер-класи: фігурна ліплення, збір пазлів, плетіння браслетів з бісеру та багато іншого. 

Партнери заходу: «Креді Агріколь Банк», страхова компанія «AXA Страхування», лізингова компанія VAB Лізинг, компанія «KTM» (дистриб'ютор мототехніки), мережа магазинів риболовних снастей «Flagman», агентство маркетингових комунікацій «Кориця». 

Технічний партнер - компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil. 

Отримати більш детальну інформацію та записатися на тест-драйв можна в автосалоні «НІКО ЦЕНТР КИЇВ»: вул. Набережно-Лугова, 4, тел .: (044) 205 33 31.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход