Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
На выставке ONS компания ExxonMobil объявляет о соответствии масла Mobil DTE 10 Excel™ стандарту HOCNF
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
На выставке ONS компания ExxonMobil объявляет о соответствии масла Mobil DTE 10 Excel™ стандарту HOCNF
17.01.2015

На виставці ONS компанія ExxonMobil оголошує про відповідність масла Mobil DTE 10 Excel™ стандарту HOCNF

У серпні 2014 ExxonMobil взяла участь у виставці та конференції Offshore Northern Seas (ONS), що проходить раз на два роки в норвезькому Ставангері. Компанія представила увазі провідних нафтогазовидобувних компаній і фахівців з технічного обслуговування свої високоефективні мастильні матеріали та послуги.

Підтвердження відповідності стандарту HOCNF

ExxonMobil прийняла стратегічне рішення брати участь в конференції ONS з метою познайомити ключових гравців нафтогазової галузі зі своєю продукцією і, зокрема, оголосити про визнання гідравлічних масел серії Mobil DTE10 Excel ™ відповідними стандарту HOCNF. Стандарт HOCNF (Harmonised Offshore Chemicals Notification Format - «Узгоджена номенклатура позначень хімічних реагентів для застосування на морських платформах») прийнятий 15 європейськими країнами з метою регулювання застосування хімічних реагентів на морських платформах у Північному морі та північно-східній Атлантиці, зниження ризику розливів і зменшення загального впливу хімічних реагентів, що застосовуються на морських платформах, на навколишнє середовище.

З метою просування мастильних матеріалів для нафтогазової галузі і поширення інформації про відповідність масла Mobil DTE 10 Excel стандарту HOCNF були прийняті наступні заходи:

  • на стенді компанії фахівці ExxonMobil дали інтерв'ю основним європейським галузевим журналам, таким як Offshore Industry, Oilfield Technology і норвезьке видання Ny Teknikk;
  • компанія ExxonMobil випустила прес-реліз з інформацією про визнання масла Mobil DTE 10 Excel відповідним стандартом HOCNF, який був опублікований в основних міжнародних виданнях сектора B2B.

Підвищення продуктивності за рахунок ефективних мастил

Участь ExxonMobil в ONS та інформація про відповідність продукції Mobil стандарту HOCNF - відмінний привід розповісти про те, що високоефективні мастильні матеріали відповідають сьогоднішнім потребам компаній, що працюють в нафтогазовій галузі. Що особливо важливо, відповідність стандарту HOCNF дає додаткове спокій компаніям, чия робота пов'язана з морськими платформами: масло Mobil DTE 10 Excel забезпечує виключно надійний захист обладнання морських платформ в умовах жорсткого нормативно-правового регулювання.


Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход