Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Mobil 1: Сорок лет надежности, эффективности и успешного сотрудничества
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Mobil 1: Сорок лет надежности, эффективности и успешного сотрудничества
16.01.2015

Mobil 1: Сорок років надійності, ефективності та успішного співробітництва

У 2014 році виповнюється 40 років з тих пір, як бренд Mobil 1 вийшов на світовий ринок. З моменту появи Mobil 1 в 1974 році його репутація постійно підкріплювалася практичними досягненнями, і сьогодні це моторне масло - справжній еталон надійності та ефективності. З роками все більш тісним і плідним стає співпраця Mobil 1 з автовиробниками та провідними гоночними командами: часто його результатом виявляється важлива зміна в конструкції автомобіля або впровадження інноваційних технологій.

Наукові фахівці ExxonMobil всі ці роки постійно аналізували хімічний склад продуктів і працювали над його поліпшенням, щоб моторні масла Mobil 1 завжди залишалися в авангарді мастильних технологій.

За словами Ребеки Пірсон, глобального бренд-менеджера по роботі з мастильними матеріалами для пасажирського транспорту, насправді історія Mobil 1 почалася в кінці 60-х років минулого століття. Тоді уряд США доручило ExxonMobil розробити мастильний матеріал для шасі літаків, який би не замерзав при низьких температурах, таких як -40 градусів за Фаренгейтом. Саме тоді фахівці компанії синтезували мастило Синтетичний Mobilgrease ™ 28, яка донині застосовується у світовій авіації.

«Успіх надихнув керівництво компанії. Стало зрозуміло, що синтетичне масло має колосальний потенціал і широку область застосування, т. е. його здатність ефективно працювати при низьких температурах - далеко не єдина перевага. Тому в 1971 р у складі ExxonMobil була сформована спеціальна група для роботи з мастильними технологіями, - додає Ребекка Пірсон. - Результатом роботи цієї команди стала поява першого в світі синтетичного моторного масла під брендом Mobil 1».

Надійний захист двигуна

У 1974 році, коли синтетичне моторне масло Mobil 1 офіціально вийшло на ринок, його основним завданням виявилася економія палива при збереженні належного рівня безпеки. Склад пізніших версій продукту розроблявся з метою забезпечити надійний захист двигуна в широкому діапазоні температур і умов водіння, а масла наступного покоління були покликані за рахунок зниженого вмісту фосфору продовжувати термін служби каталітичних нейтралізаторів.

У міру того, як розширювався асортимент моторних масел Mobil 1, репутація бренду, як еталона надійності та ефективності, міцніла з кожним днем.

Сьогодні Mobil 1, як і раніше, є лідером на світовому ринку синтетичних моторних масел. У різних країнах по всьому світу представлені численні продукти з асортименту Mobil 1, і кожен з них володіє винятковими протизноснимі властивостями, чудово працює в широкому діапазоні високих і низьких температур, і захищає від шламу.

Ефективність, перевірена часом

У 1990 р фахівці ExxonMobil вирішили піддати Mobil 1 суворому випробуванню - тест отримав назву «Мільйон миль». Новий автомобіль BMW 325i, в двигун якого було залито масло Mobil 1, активно використовувався протягом чотирьох років і проходив тільки обов'язкове технічне обслуговування. Коли пробіг автомобіля склав мільйон миль, фахівці розібрали двигун і уважно його вивчили. Результат виявився вражаючим: слідів значного зносу виявлено не було. Двигун був у відмінному стані, а більшість деталей продовжували працювати як нові (в межах допусків BMW).

Партнерство світового класу

На сьогоднішній день Mobil 1 по достоїнству оцінили багато великих автовиробників і розробники, а також провідні гоночні команди і споживачі у всьому світі. Наочним підтвердженням унікальних робочих характеристик масла Mobil 1 можна вважати те, що воно є продуктом первинної заливки більш ніж для шістдесяти моделей Porsche, Mercedes-AMG, Aston Martin, Bentley, McLaren і ін.

Технології Mobil 1 завоювали високі позиції на світових гоночних трасах: мастильні матеріали під всесвітньо відомим брендом вибирають багато команд, що виступають у найскладніших і популярних гоночних серіях. Багата подіями історія Mobil 1 в автоспорті почалася ще в 1978 р, коли було укладено спонсорську угоду з командою Williams Formula 1. Альянс Mobil 1 і Williams домігся п'яти перемог у першому спільному сезоні. З тих пір присутність Mobil 1 на гоночних трасах і автодромах постійно розширюється, а технічне співробітництво приносить командам-партнерам нові перемоги.

Mobil 1 має міцні партнерські зв'язки з найуспішнішими і популярними гоночними командами та світовими серіями: це підтримка Stewart-Haas Racing в NASCAR Sprint Cup і в чемпіонаті TUDOR United SportsCar, а також Суперкубка Porsche Mobil 1 - самого швидкісного міжнародного гоночного чемпіонату, в якому беруть участь автомобілі однієї марки. Крім того, Mobil 1 є офіційним моторним маслом Американського клубу спортивних автомобілів (SCCA). Вже 12-й рік поспіль Mobil 1 має статус офіційного моторного масла NASCAR: предметом особливої гордості для компанії ExxonMobil - той факт, що більше половини команд серії покладаються на мастильні рішення Mobil 1.

Цього року ми також відзначаємо 20-річчя співпраці Mobil 1 з командою McLaren Mercedes Formula 1. Для кожної гонки впродовж двох десятиліть McLaren Mercedes отримує високоефективні мастильні матеріали Mobil 1 і комплексну технічну підтримку на трасі. Результати спільної роботи Mobil 1 і McLaren вражають: 342 чудові гонки, 231 подіумів, 78 перемог і чотири чемпіонські титули.

«Поява синтетичного моторного масла Mobil 1 зробила революцію в мастильних технологіях, - сказав Білл Максвелл, екс-радник з технічних питань ExxonMobil Research and Engineering, який вважається одним з творців Mobil 1. - Автомобільні двигуни стали працювати істотно краще, а вимоги водіїв всього світу до моторних олив значно виросли ».*

ExxonMobil вдосконалює технології виробництва мастильних матеріалів вже більше ста років. Так як головне завдання компанії - забезпечити максимальну ефективність і надійний захист двигуна будь-якого автомобіля, від потужних спорткарів до серійних моделей, вона продовжує розвивати один зі своїх найуспішніших проектів за минуле сторіччя - бренд Mobil 1.

* Використана цитата Білла Максвелла з інтерв'ю, розміщеного на офіційному сайті Mobil 1.


4 десятиліття, 213 команд, 531 автомобіль, 83 чемпіонату, 1 масло, 1 000 000 миль позаду


Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход