Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«Новогодний сезон чудес 2014»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«Новогодний сезон чудес 2014»
24.12.2014

«Новорічний сезон чудес 2014»

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі разом зі своїми клієнтами та партнерами відкрила сезон новорічних свят барвистим сімейним заходом і подарувала всім гостям заряд гарного настрою і кілька годин абсолютної безтурботності.

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, у суботу, 20 грудня, провела свято на честь Дня Святого Миколая для дітей і дорослих - «Новорічний сезон чудес».

Свято стало дійсно своєрідним маленьким новорічним дивом, адже в цей день автосалон перетворився на острівець дитячого веселощів, завзяття і творчості. Діти та їхні батьки брали участь у різноманітних майстер-класах, змагалися у конкурсах, демонстрували фантастичні карнавальні костюми, дегустували різні солодощі і отримували призи від «НІКО-Україна» та партнерів заходу.

Усіх гостей свята чекав новорічний концерт за участю дитячих танцювальних і вокальних колективів. Своїм талантом і майстерністю порадували Mixstyle Dance Studio, Advance і Katapulta Creative Team. Також для гостей «Новорічного сезону чудес» виступив юний співак Микита Ломакін.

Автомобільна тематика також не залишилася осторонь. Поки найменші гості дивилися навчальний фільм про пристрій автомобіля, їхні батьки та діти постарше під керівництвом технічного директора «НІКО-Україна» Олександра Якимчука досліджували СТО компанії і дізнавалися про процес сервісного обслуговування автомобіля.

«НІКО-Україна» дякує всім гостям свята за активність і участь в «Новорічному сезоні чудес» і бажає радісних і спокійних зимових днів.

«НІКО-Україна» також дякує своїх партнерів за допомогу в організації свята: «Креді Агріколь Банк», страхову компанію «AXA Страхування», лізингову компанію VAB Лізинг, компанію «Нестле» і офіційного імпортера і дистриб'ютора мастильних матеріалів Mobil компанію «НІКО Трейдінг».

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.


Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход