Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» выступит партнером семейного праздника «Новогодний сезон чудес».
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступит партнером семейного праздника «Новогодний сезон чудес».
12.12.2014

Компанія «НІКО Трейдінг» виступить партнером сімейного свята «Новорічний сезон чудес».

Компанія "НІКО-Україна" на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, проведе традиційне сімейне свято на честь Дня Святого Миколая "Новорічний сезон чудес", яке проходитиме в дилерському центрі в суботу, 20 грудня, з 12:00 до 15:00. 

У цей день автосалон перетвориться на казковий палац, де на кожному кроці відбуваються чудеса і непередбачувані сюрпризи, де начебто в казці, збуваються найзаповітніші бажання! Дітей та їх батьків чекають всілякі майстер-класи, виступи вокальних та танцювальних колективів, безліч сюрпризів і подарунків. 

Кожен маленький гість свята зможе знайти заняття до смаку. Наприклад, по всій території салону будуть розміщені зони різних активностей, в яких можна буде навчитися робити штучні квіти, фарбувати сіль або ж виготовляти новорічні листівки, пройти майстер-клас краси та багато іншого. 

Для найменших автолюбителів буде відкритий кінозал з трансляцією навчального фільму "Як влаштований автомобіль". А для дорослих любителів розібратися «у всіх нутрощах» автомобіля, Олександр Якимчук, технічний директор компанії, проведе екскурсію на СТО і розповість про процес сервісного обслуговування автомобіля. 

Крім того, всіх присутніх чекають запальні танці від дитячих колективів Mixstyle Dance Studio і Advance, сучасні хіти у виконанні Katapulta Creative Team та вокальні сюрпризи від хедлайнера свята - юного таланта Микити Ломакіна. Ну, і звичайно ж, ніхто не піде без подарунків! 

Партнери свята: «Креді Агріколь Банк», страхова компанія «AXA Страхування», лізингова компанія VAB Лізинг, компанія «Нестле», компанія Webasto і офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil компанія «НІКО Трейдінг».

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход