Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«Захид Моторс» продолжает до конца октября «Осеннюю ярмарку от Mazda»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«Захид Моторс» продолжает до конца октября «Осеннюю ярмарку от Mazda»
17.11.2014

«Захід Моторс» продовжує до кінця жовтня «Осінній ярмарок від Mazda»

В рамках «Осіннього ярмарку від Mazda», з 10 по 20 жовтня 2014 року, компанією «Захід Моторс» було продано дев'ять автомобілів Mazda і здійснено більше 90 заїздів на станцію технічного обслуговування, де клієнти могли придбати оригінальні запчастини та аксесуари за унікальною акційною ціною, а також отримати суттєву знижку на послуги офіційного сервісу Mazda. 

Нагадуємо: в період дії акції, відвідавши автосалон «Захід Моторс», львів'яни та гості міста мають унікальну можливість придбати бажаний автомобіль Mazda з вигодою до 12 700 гривень, а також отримують знижки до 75% на оригінальні запчастини, аксесуари і до 25% на послуги офіційній СТО! 

Також, в цей період гості ДЦ мають можливість одягнути свій автомобіль в ексклюзивну вишиванку за акційною ціною і придбати тренд сезону - стильну футболку із зображенням малого герба України. 

Крім того, під час дії акції, всі власники новеньких Mazda отримали унікальну можливість придбати комплексну програму страхування авто «Повне КАСКО 4 в 1» від стахового партнера заходу страхової компанії «Уніка» за спеціальним тарифом - 3,5%. Акційна пропозиція включала в себе КАСКО, розширене страхування цивільної відповідальності, страхування від нещасного випадку водія і технічний асистанс (допомога в дорозі). 

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil, виступила партнером акції. 

Враховуючи численні прохання клієнтів «Захід Моторс», «Осінній ярмарок від Mazda» продовжено до кінця жовтня, тому поспішайте, щоб не упустити свій шанс! 

Додаткову інформацію і для запису на тест-драйв звертайтеся в автосалон офіційного дилера Mazda у Львівській області за адресою: м Львів, вул. Липинського 50-Б, телефон 297-6-297.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход