Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером «Super car»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером «Super car»
13.11.2014

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером «Super car»

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, зібрала 8-го листопада своїх клієнтів і партнерів на заключний виїзний тест-драйв 2014 року «Super car для супер пар». Компанія «НІКО Трейдінг» стала партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1. 

Традиційно головними дійовими особами тест-драйву стали автомобілі Mitsubishi. Вони з витонченою легкістю справлялися з усіма труднощами і перешкодами, якими їх забезпечила серйозна позашляхова траса і завзяття водіїв. В цей день «на розрив» були Mitsubishi Pajero Sport, Pajero Wagon і Oultander. Але у ASX і L200 теж не було ні хвилини спокою. У загальній складності під час заходу відбулося 136 тестових заїздів. 

Назва тест-драйву «Super car для супер пар» також була обрана не випадково. Клієнти «НІКО-Україна», які прийшли на захід в компанії своєї другої половинки, змогли взяти участь в новому змаганні за титул «супер пари». Потрібно було продемонструвати знання технічних особливостей автомобіля, артистичність, вміння спілкуватися подумки між собою. Всі учасники конкурсу показали, що їм, як і їх автоулюбленцям, ніякі перешкоди не страшні. 

Вразивши організаторів конкурсу для «супер пар», гості заходу також вирішили «розправитися» з експертами «НІКО-Україна» під час конкурсу «спантеличити експерта», задаючи їм різні каверзні питання про автомобілі Mitsubishi, їх обслуговування, різних позаштатних ситуаціях. Найскладнішим питанням експертами було визнане питання про те, як можна втратити гарантію на придбаний автомобіль одразу ж після того, як ви виїхали на ньому з салону. 

Крім тест-драйвів та участі в таких незвичайних конкурсах, учасники заходу змогли задати всі запитання технічним фахівцям компанії, поборотися за кубок від «НІКО-Україна», який отримує власник самого «доглянутого» автомобіля. В рамках заходу також відбулася благодійна акція по збору коштів для поранених в АТО. 

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil і технічний партнер тест-драйву, провела вікторину, переможцям якої дісталися корисні призи - мастильні матеріали Mobil. 

Компанія «НІКО-Україна» дякує партнерам «Super car для супер пар»: «Креді Агріколь Банк», страховій компанії «AXA Страхування», лізинговій компанії VAB Лізинг, клубу позашляхового водіння «Offroadmaster», компанії «НІКО Трейдінг», офіційному імпортеру і дистриб'ютору мастильних матеріалів Mobil, компанії «Webasto», гірськолижній і сноубордичній школі «Оленів», залу для проведення урочистих заходів та церемоній «Wedding Hall», «1-й ікряний супермаркет» і ресторану «Ягуар», - за допомогу в організації заходу. 

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці в facebook.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход