Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Масло Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 помогает экономить топливо
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Масло Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 помогает экономить топливо
22.10.2014

Масло Mobil Delvac 1 ™ LE 5W-30 допомагає економити паливо

Компанія McLaren Mercedes продовжує використовувати масло Mobil Delvac 1 ™ для оптимізації роботи свого парку вантажних автомобілів. 

Оцінивши успіх минулорічних заходів з оптимізації роботи парку вантажних автомобілів, команда McLaren Mercedes продовжила використовувати в своїх вантажівках Mercedes-Benz Actros масла Mobil Delvac 1 ™ LE 5W-30 (для дизельних двигунів високої потужності) і Mobilube 1 SHC ™ 75W-90 (для трансмісії і заднього моста). 

Важливість економічного водіння. 
Ось уже другий рік в рамках партнерства між ExxonMobil і McLaren Mercedes проводиться конкурс, який пропагує економічне водіння. Водіїв вантажівок команди McLaren Mercedes оцінюють по ряду критеріїв, таких як споживання палива при русі накатом і на холостому ходу, і в підсумку визначається переможець, який володіє найбезпечнішою і економічною технікою водіння. Конкурс проводиться, поки триває європейська частина сезону, і наочно демонструє, яке значення ExxonMobil надає оптимізації витрати палива і вигоди від використання масла Mobil Delvac 1 LE 5W-30 з новою формулою, яке розроблялося з прицілом на захист більшості двигунів Euro VI і економію палива. 

При експлуатації вантажівок Volvo з маслом Mobil Delvac 1 LE 5W-30 була отримана статистично значуща економія палива в порівнянні з використанням мінерального масла 15W-40; середня економія склала 1,8% при русі по шосе. У випадках, коли зміна умов проведення випробувань статистично значимо впливало на показник економії палива, застосовувалися поправочні коефіцієнти. 

McLaren Mercedes зберігає репутацію одного з найбільш шанованих новаторів в автомобільних технологіях і використовує тільки найякіснішу продукцію.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход