Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером NIKO Extreme Day
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером NIKO Extreme Day
07.10.2014

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером NIKO Extreme Day

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, провела виїзний тест-драйв позашляховиків Mitsubishi NIKO Extreme Day для шанувальників їзди без перепон. Компанія «НІКО Трейдінг» традиційно стала партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1. 

В суботу, 27 вересня компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, провела цікавий захід NIKO Extreme Day, в якому взяли участь клієнти, партнери компанії та шанувальники автомобільного бренду Mitsuibishi. Основною подією заходу стали 119 мега екстремальних тест-драйвів на автомобілях Mitsubishi. Лідером рейтингу тест-драйвів NIKO Extreme Day став Pajero Sport. На спеціальній ускладненій трасі також гідно показали себе, підтвердивши свою перевагу на бездоріжжі, автомобілі ASX, Outlander, Pajero Wagon і L200.  

Гості свята змогли отримати масу цікавої та корисної інформації. Поки одні учасники справлялися зі складнощами бездоріжжя, інші в цей час проходили заняття з надання першої медичної допомоги при ДТП. Корисні і потрібні майстер класи, присвячені виходу зі складних дорожніх ситуацій за допомогою підручних засобів, провів партер заходу - клуб позашляхового водіння «Offroadmaster». 

Експерти компанії «НІКО-Україна» провели жваву бесіду на тему сервісного обслуговування, в ході якої відповідали на всі питання, пов'язані з сервісним обслуговуванням автомобіля, особливостями водіння в умовах бездоріжжя, технічними нюансами. А представники Компанії VAB Лізинг не тільки на словах змогли презентувати переваги лізингу, а й на конкретних комерційних пропозиціях показати Клієнтам фінансові вигоди. Для маленьких автомобілісток працювала польова салон-студія з плетіння косичок, де можна було навчитися плести самому або просто виїхати зі свята з чарівною зачіскою і іграшкою VAB Man від VAB Лізинг. 

В рамках NIKO Extreme Day відбувся благодійний ярмарок з метою збору коштів для поранених в АТО. 

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil і технічний партнер тест-драйву, провела вікторину, переможцям якої дісталися корисні призи-мастильні матеріали Mobil, а також автонабори і асистантських карти VAB Сервіс від Компанії VAB Лізинг. 

Компанія «НІКО-Україна» дякує партнерам заходу за участь в NIKO Extreme Day: лізингова компанія VAB Лізинг, ПРАВЕКС-БАНК, страхова компанія «AXA Страхування», клуб позашляхового водіння «Offroadmaster», компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil. 

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці в facebook.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход