Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«Синтетический путь» Mobil 1™
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«Синтетический путь» Mobil 1™
02.10.2014

«Синтетичний шлях» Mobil 1™

Mobil 1™ — світовий лідер серед синтетичних моторних масел

Щоб створити високоякісні мастильні продукти під цим брендом, компанія ExxonMobil веде безперервну роботу по налагодженому циклу, починаючи від розробки родовищ і закінчуючи упаковкою готових масел. Дізнайтеся більше про те, як це відбувається.

Крок 1. Нафта. Пошук нових нафтових родовищ

За допомогою передових технологій геологорозвідки ExxonMobil здійснює видобуток нафти в самих різних умовах, у тому числі у віддалених та важкодоступних регіонах. Унікальні власні розробки, такі як метод віддаленого картування пласта R3M, допомагають геологам і інженерам знаходити недосліджені родовища і нафтові поклади в уже вивчених районах, наприклад, на великій глибині під морським дном. Компанія веде геологорозвідку в 36 країнах і виробляє близько 4,2 млн барелів нафти в день.

Крок 2. Видобуток нафти. Нафтовидобувні платформи ExxonMobil

Після завершення геологорозвідки на родовищі починає роботу бурова установка. Найбільші бурові установки ExxonMobil перевищують за розміром футбольне поле, а по висоті - 25-поверховий будинок. 

Сьогодні свердловини можна бурити як у вертикальному, так і в горизонтальному напрямку з точки, віддаленої на багато кілометрів від місця залягання. Так, на Далекому Сході Росії застосовується технологія похило-спрямованого буріння для розтину покладів нафти і газу, розташованих приблизно в десяти кілометрах від берега на шельфі о. Сахалін.

Крок 3. Інноваційні технології

На сьогоднішній день важливість застосування технологій важко переоцінити, оскільки значна частка світових запасів нафти і газу розташована у важкодоступних місцях, і їх видобуток вимагає інноваційного підходу. ExxonMobil постійно впроваджує технологічні зміни, які забезпечують високі виробничі показники і допомагають компанії залишатися лідером галузі.

Крок 4. Переробка нафти. Виробництво синтетичних масел Mobil 1

Сира нафта потребує переробки. Після знесолення і нагрівання складна вуглеводнева суміш, складає сиру нафту, піддається розділенню в дистилляционной колоні. Продукти Mobil 1 створюються на базі синтетичних вуглеводневих компонентів: спочатку довгі ланцюжки вуглеводневих молекул розщеплюються до етилену, а потім заново вибудовуються, приєднуючи додаткові молекули вуглецю і водню. В результаті виходять дуже чисті масла, які дозволяють двигуну працювати на межі своїх можливостей і витримувати екстремально високі навантаження.

Крок 5. Випробування масел Mobil 1. ExxonMobil та Королівські гонки

Перед виведенням на ринок масла ретельно тестуються протягом довгого часу, в тому числі в екстремальних умовах гоночних трас. З 1979 року компанія ExxonMobil бере участь в гонках «Формули 1» — це дає можливість розробникам регулярно перевіряти на міцність мастильні матеріали Mobil 1. ExxonMobil застосовує безцінний досвід, отриманий на автоспортивному полігоні, при розробці нових масел для серійних автомобілів.

Крок 6. Мастильні матеріали ExxonMobil в Росії та Україні

На території РФ працює шість офісів компанії ТОВ «Мобіл Ойл Лубрикантс», дочірньої компанії корпорації ExxonMobil: у Москві, Санкт-Петербруге, Краснодарі, Єкатеринбурзі, Новосибірську і Владивостоку. Українське представництво діє в Києві. Масла Mobil 1 надходять до Росії і України з заводу в Наанталі (Фінляндія), який отримує базові масла і пакети присадок з інших заводів ExxonMobil.


Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход