Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НИКО Трейдинг» сообщает об изменении фирменной этикетки Mobil 1
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО Трейдинг» сообщает об изменении фирменной этикетки Mobil 1
06.08.2014

«НІКО Трейдінг» повідомляє про зміну фірмової етикетки Mobil 1

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, повідомляє про оновлення фронтальних етикеток всіх шести продуктів Mobil 1, призначених для роздрібного продажу.  

Торгова марка Mobil пропонує широкий асортимент продукції, що випускається під брендом Mobil 1, яка відрізняється своїми характеристиками. У зв'язку з цим виникає необхідність уточнення інформації на етикетках. Фірмова етикетка відображає призначення продукту, саме тому в новий дизайн внесені зміни, які конкретизують призначення продукту. Новий дизайн етикетки шести продуктів Mobil 1, призначених для роздрібного продажу, дозволяє розмежувати бренди Mobil 1 і Mobil Super 300, а також інформує клієнтів про технічне партнерство Mobil 1 з командою Формули 1 McLaren Mercedes.  

Більш детальний розгляд нової етикетки дозволяє виділити основні зміни:
  • Перше зміна пов'язана з залученням уваги до ключового повідомленням Advanced Full Synthetic - інформування про те, що представлений продукт є повністю синтетичним.
  • Друга зміна повідомляє про те, що використання даного продукту дозволяє двигуну працювати як новому - Keeps Engines Running Like New.
  • Третя зміна найбільш помітно: збільшено зображення гоночного автомобіля McLaren Mercedes, яке присутнє тепер на всіх упаковках. Така зміна не випадково, адже в 2014 році виповнюється 20 років технічному партнерству Mobil 1 і команди Формули 1 McLaren Mercedes.
  • Четверта зміна інформує про видатну властивість мастильних матеріалів, а саме захист двигунів від зносу - Outstanding Wear Protection. .


Нове, більш зрозуміле маркування допоможе зробити оптимальний вибір, надаючи всю необхідну інформацію про продукцію Mobil 1.

Нова етикетка Mobil 1. Той же чудовий продукт.

Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход