Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компания «НИКО Трейдинг» выступит партнером Niko Megapolis Offroad Fest
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступит партнером Niko Megapolis Offroad Fest
02.07.2014

Компанія «НІКО Трейдінг» виступить партнером Niko Megapolis Offroad Fest

Вперше «Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе, проводить Niko Megapolis Offroad Fest - тест-драйв повнопривідних автомобілів, представлених в Мегаполісі. Захід відбудеться 12 липня з 11.00 до 18.00 на новій позашляхової трасі Мегаполісу, створеній спеціально для випробувань кросоверів та позашляховиків в складних природних умовах експлуатації.
Компанія «НІКО Трейдінг» стане партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1.

Свій перший Niko Megapolis Offroad Fest «Автомобільний Мегаполіс НІКО» проводить 12 липня з 11.00 до 18.00 на offroad-трасі Мегаполісу. Всім бажаючим буде надана можливість особисто випробувати автомобіль, який цікавить, в нелегких умовах бездоріжжя. На лісовій трасі до випробування будуть готові легенди оффроуда: Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi Outlander, Ford Kuga, Renault Duster, Renault Koleos,Suzuki Grand Vitara, Suzuki Jimny, Nissan NP300, Nissan X-Trail, Nissan Patrol, Mazda CX-5.

Взяти участь у внедорожному тест-драйві Мегаполісу можна за попереднім записом на сайті auto.niko.ua, а також за телефонами дилерських центрів Мегаполісу.

Переваги тест-драйву в Мегаполісі в тому, що представлені автомобілі демонструють різну поведінку в умовах бездоріжжя. Побачити, порівняти, відчути на особистому досвіді переваги кожного з них - можливість, яку надає «Автомобільний Мегаполіс НІКО».

Також на заході пройде презентація новинки цього року - легендарного американського позашляховика Ford Explorer, який вже доступний для покупки в «Автомобільному Мегаполісі НІКО».

У рамках заходу, інфраструктура Мегаполісу пропонує увазі гостей окрему зону тренінгів для автомобілістів - тут пройдуть тренінги і демонстрація позашляхових якостей новинки Explorer, а також конкурс «Авто-слалом» від міжнародного центру водіння FDW «Фізика Руху». Відбудеться майстерклас від засновника і президента клубу «Offroadmaster» - Віталія Павлова, неодноразового учасника міжнародних експедицій і змагань, організатора 9-ти щорічних Всеукраїнських Фестивалів 4х4 «OFF-ROAD FREE FEST» і більше 50-ти різних позашляхових змагань 4х4.

Протягом дня в програмі заходу також конкурси, вікторини з подарунками від «Автомобільного Мегаполісу НІКО» та партнерів. Кожен учасник тест-драйву гарантовано отримає приємний подарунок.

Для маленьких гостей заходу - цікава анімаційна програма. Для всіх гостей заходу - фуршет в приємній атмосфері автомобільного свята.

Попередньо записатися можна на сайті auto.niko.ua або за тел. 0800 30 38 38 і гарантовано протестувати цікавлять моделі.

Партнери заходу:
Страхова компанія «AXA-Страхування»
Компанія «НІКО Трейдінг» - офіційний дистриб'ютор масел Mobil1 в Україні
Сity Beach Club - пляж 1 в центрі Києва
M160 - зарядися енергією Таїланду
Центр безпечного водіння «Фізика Руху»


Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход