Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НИКО Трейдинг» представляет новую марку Mobil SHC Cibus™ 100
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО Трейдинг» представляет новую марку Mobil SHC Cibus™ 100
28.05.2014

«НІКО Трейдінг» представляє нову марку Mobil SHC Cibus ™ 100

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор компанії ExxonMobil в Україні, повідомляє, про оновлення продукту: ExxonMobil представляє масло нового класу в'язкості 100 на ринку України.

Компанія «НІКО Трейдінг», повідомляє що ExxonMobil Fuels&Lubricants поповнив серію масел для харчової промисловості з допуском NSF H1 Mobil SHC Cibus ™ новим класом в'язкості 100. Нова марка Mobil SHC Cibus ™ 100 являє собою високоефективний мастильний матеріал, який може застосовуватися в якості гідравлічного масла, масла для компресорів, підшипників, а також і для циркуляційної системи змащування. З появою нового класу в'язкості є можливість компаніям харчової промисловості використовувати повний асортимент продуктів серії Mobil SHC Cibus. Продукти Mobil SHC Cibus можуть використовуватися в обладнанні, що застосовується в харчовій промисловості, де можливий випадковий контакт з харчовими продуктами або напоями. Олія цієї серії світлого кольору, практично не мають запаху, сертифіковані як кошерні (парве) і халяльні і не містять горіхів, глютену і пшениці.

Технічні відомості продукту.

Mobil SHC Cibus 100 відповідає вимогам виробників обладнання і промисловим стандартам, в тому числі:

• DIN 51506: 1985-09;

• DIN 51517-2: 2009-06;

• DIN 51524-2: 2006-09.

Крім того, масло Mobil SHC Cibus виробляється на заводах, сертифікованих за стандартом ISO 22000, і зареєстровано відповідно до ISO 21469.

Масла серії Mobil SHC Cibus зареєстровані з допуском NSF H1 для застосування в харчовій промисловості, де можливий лише випадковий контакт з харчовими продуктами або напоями, за яким допустимий вміст масла в харчових продуктах не повинен перевищувати 10 частин на мільйон відповідно до регламенту FDA 21CFR 178.3570.

Експерти компанії «НІКО Трейдінг» інформують про нові можливості використання продукту. Крім того що новий продукт класу в'язкості 100 (по ISO) підходить для експлуатації в гідравлічних системах, в компресорах, для змазування підшипників і для циркуляційної системи змащування, даний продукт можна також рекомендувати як масла для вакуумних насосів, що вимагають допуск NSF H1 і клас в'язкості 100 по ISO.

Детальніше про мастильних матеріалах ExxonMobil на сайті http://niko-trading.niko.ua/.

Інформаційна довідка:

«НІКО Трейдінг» - офіційний дистриб'ютор компанії ExxonMobil. Компанія представляє повний асортимент мастильних матеріалів Esso і Mobil, який включає продукцію для автомобільної, будівельної, сільськогосподарської техніки та суднових двигунів, а також продукти для індустрії, зокрема, турбінні, циркуляційні гідравлічні, компресорні, редукторні масла, масла для верстатів, газових двигунів, холодильних машин та іншу супутню продукцію. «НІКО Трейдінг » входить до трійки лідерів за обсягом продажів Mobil і Esso в Україні. Серед клієнтів провідні автомобільні дилери, найбільші незалежні СТО, мережі автомагазинів, автопарки, лідери ринку серед організацій будівельної і сільськогосподарської галузі.





Возврат к списку

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход